Sinterklaas op school, BSO en kinderopvang

“De avond voor het bezoek aan school, haalde een van de leerkrachten het kostuum van Sinterklaas van zolder. Het bleek vol gaten te zitten, muizen hadden er een heerlijk warm nest in gemaakt…” 

Sintheemstede begint al in augustus met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. Wij denken graag met je mee om het bezoek van Sinterklaas op school onvergetelijk te maken. Er zijn diverse mogelijkheden om het bezoek van Sinterklaas op school vorm te geven, waaronder een bezoek aan de klassen, of een “meet & greet” in de aula of gymzaal. De kinderen kunnen trots aan de Sint laten zien wat zij allemaal kunnen. Dansjes, het bespelen van een muziekinstrument of zingen; Sinterklaas is er gek op en de Pieten doen gezellig mee. Wist je trouwens dat Sinterklaas echt kan toveren?

Sinterklaas komt samen met twee of meerdere (roetveeg)Pieten op bezoek.

Bent u benieuwd naar wat Sintheemstede voor uw school, BSO of kinderopvang kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan voor uw school

Vraag eenvoudig een offerte aan voor uw school. U krijgt altijd snel en persoonlijk antwoord van de Sint!

SintHeemstede.com verzorgt al meer dan 10 jaar professionele bezoeken van Sinterklaas en Piet in de regio Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort. Sinterklaas komt bij u thuis, maar bezoekt ook bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen.