Sinterklaas op bezoek

Sinterklaasbezoek tijdens corona

Het coronavirus heeft ongelooflijk veel invloed op ons leven. Veel activiteiten worden afgelast en we moeten ons houden aan strenge voorwaarden.
Kinderen (maar ook volwassenen) maken zich zorgen of Sinterklaas dit jaar wel op bezoek kan komen. Juist in deze tijd verlangen we naar gezelligheid en iets om naar toe te leven.
Gelukkig is het, ondanks het coronavirus, wel mogelijk voor Sinterklaas om op bezoek te komen. 

Wij hebben lang nagedacht over hoe wij de veiligheid tijdens het bezoek van Sinterklaas kunnen waarborgen. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

  • Tijdens het bezoek houden Sinterklaas en Pieten minimaal 1,5 meter afstand tot volwassenen. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen wel dichterbij Sinterklaas komen (mits zij geen verkoudheidsklachten hebben).
  • Sinterklaas en Pieten dragen bij ieder bezoek een nieuw paar handschoenen.
  • Sinterklaas en Pieten desinfecteren hun handen voorafgaand aan ieder huisbezoek.
  • Per bezoek wordt een nieuwe zak strooigoed meegebracht.
  • Sinterklaas en maximaal 2 Pieten komen op bezoek, afhankelijk van de beschikbare ruimte in huis. 
  • Sinterklaas en Pieten komen alleen op bezoek indien alle aanwezigen vrij zijn van klachten, gerelateerd aan het coronavirus.
  • Onze Sinterklaas en Pieten houden hun eigen gezondheid nauwlettend in de gaten.

Wij vertrouwen erop dat u bovenstaande maatregelen respecteert tijdens het bezoek van Sinterklaas. Alleen samen kunnen wij er voor zorgen dat we een veilig en zorgeloos Sinterklaasfeest met elkaar kunnen vieren.

Mocht u vragen hebben, of heeft u specifieke wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

SintHeemstede.com verzorgt al meer dan 10 jaar professionele bezoeken van Sinterklaas en Piet in de regio Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort. Sinterklaas komt bij u thuis, maar bezoekt ook bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen.