Sinterklaas bij op bezoek

Sint thuis op bezoek

De goedheiligman komt hoogstpersoonlijk op bezoek, samen met Zwarte Piet! Tijdens het huisbezoek heeft Sinterklaas persoonlijk aandacht voor ieder kind. Natuurlijk is er gelegenheid om mooie foto’s te maken. En die ondeugende Zwarte Piet maakt het feest compleet!

Een huisbezoek duurt 30 minimaal minuten. Tijdens het bezoek leest voor uit het grote boek. Hij weet immers alles over de kinderen en dat levert prachtige (soms ontroerende) gesprekken op. Tussendoor wordt er gezongen, gedanst en tegen het einde van het bezoek is het tijd voor de cadeautjes. Want die heeft Piet meegenomen, toch Piet? Oh oh…

Sint Heemstede hecht veel waarde aan de traditie rond het Sinterklaasfeest. Daarom besteden wij veel aandacht aan de aankleding van onze Sinterklaas en Zwarte Pieten. De Pieten worden zorgvuldig opgemaakt door een professionele grimeur en zijn voorzien van veel roetvegen.

Reserveer een bezoek van Sint

Bekijk de beschikbaarheid van Sinterklaas in onze agenda en reserveer eenvoudig een bezoek van Sint en Piet.

SintHeemstede.com verzorgt al meer dan 10 jaar professionele bezoeken van Sinterklaas en Zwarte Piet in de regio Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort. Sinterklaas komt bij u thuis, maar bezoekt ook bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen.